Over OXies 2018-03-21T09:44:51+00:00
OXies armbanden zijn uniek en handgemaakt!

Onze handgemaakte lederen armbanden & accessoires zijn basic en stoer. De kracht van OXies is de verwerking van vele ambachtelijke vlecht- en lederbewerkingstechnieken in onze ontwerpen, de eindeloze combinatiemogelijkheden en ons maatwerk. OXies armbanden zijn in alle maten te bestellen. Dus heb je een smalle of juist een brede polsomtrek en kon je voorheen nooit slagen? Ontdek OXies bij een van onze verkooppunten, online in onze webshop of (op afspraak) in ons atelier & showroom te Ede!

OXies® is een geregistreerd merk bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBEI). Daarmee kunnen we met trots het ®-teken achter onze merknaam voeren.

Passie

‘Mijn enorme passie voor leerbewerking geeft mij elke dag weer nieuwe OXies inspiratie’.

Miranda van den Top – Creative Director

oxies-fotoblok-showroom-atelier-handmade
Ambachtelijke-gemaakte-OXies-Vintage-armband-site
OXies-Atelier-en-Showroom-Miranda
OXies-Atelier-en-Showroom7
OXies Atelier & Showroom, een echte beleving

Zodra je door de groene poortdeur naar OXies Atelier & Showroom loopt, is het tijd om te genieten en alles even achter je laten. Iedere dag opnieuw zijn wij trots en dankbaar dat we in deze sfeervolle ruimte onze OXies accessoires kunnen ontwerpen en vervaardigen. Elk stuk leder wordt hier met veel passie ambachtelijk verwerkt tot een prachtig sierraad of accessoire.

Wil je eens een kijkje komen nemen achter de schermen in ons atelier, of gewoon lekker privé shoppen in de OXies showroom? Dat kan, de koffie staat altijd klaar! Bel (06 5762 7040) of e-mail om een afspraak te maken.

De OXies Showroom exclusief voor jou en je vriendinnen

Wil je gezellig een middag of avond met je vriendinnen, collega’s of familie exclusief komen shoppen in de OXies showroom? Dat kan! Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers zodat jullie heerlijk relaxed je eigen OXies armbanden en andere OXies accessoires kunnen uitzoeken en samenstellen. OXies Exclusive Shopping is geheel kosteloos, je betaalt alleen de aankoop van jouw OXies producten.